Παρασκευή 5 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αγώνες για γερά... νεύρα

Αναμετρήσεις για γερά νεύρα συνοδεύουν την αυριανή αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και 1ης για το νέο έτος. Κυρίως όμως τα βλέμματα αναμένεται να στραφούν στο «Κατσάνειο» όπου ο γηπεδούχος Ηρακλής υποδέχεται την Ορεστιάδα (19.00). Η συγκεκριμένη κόντρα κρίνεται αμφίρροπη, αφού από τη μία η διακοπή του πρωταθλήματος για αρκετές ημέρες και από την άλλη η βαθμολογική... ανάσα που χωρίζει τους δύο αντιπάλους, καταρρίπτουν κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία προγνωστικών. Στο μεταξύ, ακόμα ένα ντέρμπι περιλαμβάνεται στην αυριανή αγωνιστική ημέρα, αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου στη Γλυφάδα (18.00). Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι στιγμής παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και πρώτοι στη βαθμολογία, κάτι που ωστόσο η ομάδα της Κυψέλης έχει τα φόντα να καταρρίψει. Σημειώνεται πάντως, ότι η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μάλιστα ύστερα από την αθωωτική απόφαση του αθλητικού δικαστή Νικηφόρου Ντόκα για τον Μάριο Γκιούρδα, όλα βρίσκονται υπό έλεγχο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (20.00, ΕΤ 3), Ιωνικός Νικ. - Ολυμπιάδα Πατρών (19.00), ΕΑ Πατρών - Αρης Νικ. (19.00), Αρης - ΑΕΚ (19.00).

  • Για την 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις: Αύριο: Βριλήσσια - Βύρωνας/Αγ. Σώστης (17.00), Φιλαθλητικός - Ολυμπιακός (17.30), ΖΑΟΝ - Ηλιούπολη (18.00), Κυριακή: Πανελλήνιος - Ηρακλής (16.00, ΤV Μακεδονία), Αρης - Παναθηναϊκός (17.00), ΕΑ Λαρίσης - Αίας Ευ.(12.00).
  • Στη Μόσχα, βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα των κορασίδων όπου σήμερα κόντρα στην Κροατία (17.00) ξεκινάει την προσπάθειά της για διάκριση στο Β' όμιλο, στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ