Τρίτη 15 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΥΓΕΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Πολύμορφη δράση για την Υγεία

Με περιοδείες, συσκέψεις και εκδηλώσεις, συνεχίζεται και στην Κρήτη η πολύμορφη δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ για τα ζητήματα Υγείας - Πρόνοιας και τα προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ με τη μετατροπή και των νοσοκομείων σε ΑΕ.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη, 16 Φλεβάρη, το πρωί, κλιμάκιο της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Νάνο, υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου στις 11 το πρωί θα μιλήσει στους εργαζόμενους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στις 12.30 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε τοπικό κανάλι της Ιεράπετρας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Γ. Νάνος θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας. Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία - Πρόνοια», που θα γίνει στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου στις 6.30 μ.μ.

Την Παρασκευή 18 Φλεβάρη, κλιμάκιο της ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κόμματος και υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας, θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου συζητώντας με τους εργαζόμενους. Αμέσως μετά, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία - Πρόνοια στο χώρο του νοσοκομείου και θα ακολουθήσει περιοδεία σε ιδιωτική κλινική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ