Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Ο αντικομμουνισμός χτες και σήμερα», διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Ημαθίας της ΚΝΕ, σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ. το απόγευμα. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ στη Βέροια (Μ. Αλεξάνδρου 17). Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.
  • Εκδήλωση με θέμα «Ο επαναστατικός κομματικός Τύπος», διοργανώνει αύριο Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα στην ΕΔΟΘ, η Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Βουλγαρόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση με θέμα «Η διαστρέβλωση της Ιστορίας μέσα από τα σχολικά βιβλία» διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Εκπαιδευτικών Τρικάλων του ΚΚΕ και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ, την Κυριακή 20 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον». Θα μιλήσει η Αννα Σπανοπούλου - Κωσταρίγκα, φιλόλογος - ιστορικός, πρόεδρος του Μουσείου Αμπελακίων της περιόδου 1940 - '49.
  • Εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου «Ρήξη και ενσωμάτωση» διοργανώνουν οι Οργανώσεις Καβάλας και Κομοτηνής της ΚΝΕ, με ομιλητή τον συγγραφέα του βιβλίου, Αναστάση Γκίκα, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ:

-- Την Πέμπτη 24 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Καπνού στην Καβάλα. Νωρίτερα στις 5.30 μ.μ. θα γίνει ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου Καπνού, όπου εκτίθεται υλικό από την καπνεργατική Ιστορία του τόπου.

-- Την Παρασκευή 25 Φλεβάρη στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Α1 των Παρευξείνιων Σχολών στην παλιά Νομική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ