Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ ΒΟΛΟΥ
Ξήλωσαν την πινακίδα των γραφείων

Για άλλη μια φορά, οι γνωστοί - «άγνωστοι» χτύπησαν στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στο Βόλο, ξηλώνοντας την εξωτερική πινακίδα της Εθνικής Αντίστασης από την πρόσοψη του κτιρίου όπου στεγάζονται.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Παραρτήματος Βόλου - Νέας Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο αυτήν την ενέργεια. «Καλούμε το δημοκρατικό λαό της περιοχής - τονίζει - να αποδοκιμάσει τέτοιες ενέργειες, απ' όπου κι αν προέρχονται, πολύ περισσότερο από φασιστικά στοιχεία, τα οποία δε σέβονται τους αγώνες και τις θυσίες των αγωνιστών της εθνικής αντίστασης ενάντια στο γερμανο- ιταλικό φασισμό».

Και υπογραμμίζει: «Να θυμίσουμε και πάλι ότι χιλιάδες και χιλιάδες αγωνιστές δεν υπολόγισαν κόπους και θυσίες, ούτε καν την ίδια τους τη ζωή, απέναντι σε έναν πάνοπλο κατακτητή για να ζήσουν οι επόμενες γενιές μια λεύτερη ζωή. Τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Αντίθετα, θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα να αγωνιζόμαστε εμείς με τα παιδιά και εγγόνια μας έως την τελική νίκη του λαού μας.

Καλούμε τους απογόνους και φίλους της Αντίστασης να πάρουν κι αυτοί μέρος σε αυτό τον υπέροχο αγώνα, πλαισιώνοντας τις γραμμές του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Τέλος, τους καλούμε στην εκδήλωση - συνεστίαση για να τιμήσουμε μαζί τα 68 χρόνια από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ, που θα γίνει το Σάββατο 26 Φλεβάρη 2011, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «Θεόφιλος» (πλατεία Δημαρχείου Βόλου)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ