Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
Αμείωτη αλληλεγγύη απ' όλο τον κόσμο

Συνεχίζουν να φτάνουν από όλο τον κόσμο μηνύματα αλληλεγγύης στο ΠΑΜΕ και στη σημερινή πανεργατική πανελλαδική απεργία: «Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Πορτογαλίας εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της στους Ελληνες εργαζόμενους και στα συνδικάτα που κήρυξαν γενική απεργία». «Οπως εσείς, έτσι και οι εργαζόμενοι στην Πορτογαλία έχουν χτυπηθεί από τη βίαιη αντικοινωνική πολιτική, με τη δικαιολογία της μείωσης του δημόσιου ελλείμματος και την "καταπράυνση των αγορών"», τονίζεται μεταξύ άλλων.

«Η Εθνική Ομοσπονδία Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Λιβάνου (FENASOL) και η εργατική τάξη του Λιβάνου εκφράζουν αλληλεγγύη στον αγώνα της ελληνικής εργατικής τάξης ενάντια στις πολιτικές της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης και των συμμάχων της». Και συνεχίζουν: «Είμαστε σίγουροι ότι οι Ελληνες εργαζόμενοι, καθοδηγούμενοι από το ΠΑΜΕ, θα πετύχουν ένα ακόμη χτύπημα, όπως συνήθως, στον ιμπεριαλισμό, στην αστική τάξη και όλους εκείνους που προσπαθούν να κλέψουν τον πλούτο της εργατικής τάξης και του ελληνικού λαού».

Μηνύματα αλληλεγγύης έστειλαν ακόμη η Ομοσπονδία εργαζομένων στη ζάχαρη της περιοχής Sindh του Πακιστάν, η Συνδικαλιστική Οργάνωση Πακιστάν και η Πακιστανική Ομοσπονδία Ενωμένων Συνδικάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ