Πέμπτη 3 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0
Ολα ανοιχτά

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού ο χτεσινός ημιτελικός στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και νικητή. Το ποιος από τους «δικεφάλους» λοιπόν θα προκριθεί στον τελικό θα οριστικοποιηθεί στην Τούμπα.

Ηταν ένας αγώνας που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι φιλοξενούμενοι - έχοντας τον επαναληπτικό στην έδρα τους - παρατάχθηκαν με βασικό στόχο το μηδέν παθητικό. Και από κει και πέρα, να «κλέψουν» κάτι περισσότερο με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν, αλλά δεν σκόραραν λόγω αστοχίας και ατυχίας (33', 81' δοκάρι Ντιόπ). Στο τελευταίο περίπου 20λεπτο κυριάρχησαν τα νεύρα. Λίνο (73') και Ιβιτς (75') έχασαν τον αυτοέλεγχό τους και αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη. Ως τη λήξη, η ένταση δεν επέτρεψε σε καμιά από τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ: Σάχα, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας (83' Μίτσελ), Γεωργέας, Μάκος, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπερνς (63' Λαγός), Μπαχά (56' Μπλάνκο).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ιβιτς, Σαλπιγγίδης (88' Αθανασιάδης), Κουτσιανικούλης (60' Ελ Ζάρ), Μουσλίμοβιτς (79' Σαβίνι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ