Σάββατο 19 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΕΡΑΤΕΑ: Ενταση και επεισόδια δημιουργήθηκαν και πάλι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Λ. Λαυρίου μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων της Κερατέας που συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή Οβριόκαστρο. Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα όταν αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών μετά από ρίψη μολότοφ. Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα και όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, οι αστυνομικές δυνάμεις δημιούργησαν πολλές καταστροφές στα αυτοκίνητά τους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ: Σε συνέχεια των ερευνών στο διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας κατασχέθηκαν χτες, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οκτώ κοινοί πυροκροτητές και χρηματικό ποσό πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ. Επίσης, στο ίδιο διαμέρισμα και στο διαμέρισμα της οδού Σαπφούς στην Καλλιθέα κατασχέθηκαν κροτίδες. Εξάλλου αναμένεται να δοθούν από τις αρχές στη δημοσιότητα στοιχεία από τις αστυνομικές ταυτότητες που βρέθηκαν στα κρησφύγετα. Σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, τόνισε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και θα συνεχίζονται.

ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις δικαστικές αρχές καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής για τη διακίνηση e-mail στο οποίο γινόταν αναφορά για χρεοκοπία της χώρας. Ειδικότερα, στις 9 Μάρτη μέσω του διαδικτύου διαδόθηκε το μήνυμα, ενώ η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράικου διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, την οποία ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι αστυνομικοί μέσα από ψηφιακή ανάλυση των ιχνών του μηνύματος εντόπισαν τον συντάκτη του, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε το έστειλε από το χώρο της εργασίας του σε blogs στις 10.43 το πρωί της 9/3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ