Τετάρτη 23 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Σημερινές εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση, στις 2 μ.μ., στο μικρό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με θέμα: «Κομματικός Επαναστατικός Τύπος». Ομιλητής Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Χαλκίδας διοργανώνει εκδήλωση, στις 12 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με θέμα: «Διεθνείς εξελίξεις - Πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Ομιλητής Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στην Καστοριά διοργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ. στη Νομαρχία, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ και οι Οργανώσεις Πτολεμαΐδας και ΔΕΗ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του μυθιστορήματος «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» του Απτον Σίνκλερ, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Ομιλητής Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ παρουσιάζει στην Πάτραθεατρική παράσταση με θέμα τον «Επιτάφιο» του Γιάννη Ρίτσου (τη δραματοποίηση του έργου επιμελήθηκε η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ), στο θέατρο Παμμικρασιατικού Συλλόγου στην πλατεία Ελευθερίας, στις 7 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ