Τετάρτη 30 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Λακωνίας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση αύριο Πέμπτη, 12 το μεσημέρι, στο ΤΕΙ στη Σπάρτη (αίθ. Σοφίας Βαλιώτη), με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για την οργάνωση της πάλης του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος». Ομιλητής ο Μπόρλας Γιώργος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ ανεβάζει μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα «Ζωή Ολόκληρη - Οχι με Δόσεις», το Σάββατο 2 Απρίλη, θέατρο Παμμικρασιατικού Συλλόγου (πλατεία Ελευθερίας), 7 μ.μ. Παράσταση και μουσική, με επιμέλεια ομάδων της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» του Απτον Σίνκλερ, την Κυριακή 3 Απρίλη, 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.
  • Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λέσβου της ΚΝΕ διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Το εργατικό συνδικαλιστικό κινημα 1918-1948, Δύο Γραμμές σε διαρκή αντιπαράθεση» του Γιώργου Μαυρίκου, την Κυριακή 3 Απρίλη, 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Μυτιλήνης.
Για την Παιδεία στη Δυτική Μακεδονία

Εκδηλώσεις με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και οι θέσεις του ΚΚΕ», διοργανώνουν οι Οργανώσεις Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Τετάρτη: Κοζάνη, 7 μ.μ., Εργατικό Κέντρο, ομιλήτρια Ελένη Γκόγκου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Σιάτιστα, 7 μ.μ., αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ομιλητής Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Αύριο Πέμπτη: Πτολεμαΐδα, 7 μ.μ., αίθουσα Δημαρχείου, ομιλητής Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Γρεβενά, 7.30 μ.μ., αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου (Πλατεία Ελευθερίας), ομιλητής Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ