Κυριακή 21 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ανεβαίνει η... αγωνία

Αλλη μια νίκη θέλει να προσθέσει ο Εθνικός που θα τον διατηρήσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας

Sportidea

Αλλη μια νίκη θέλει να προσθέσει ο Εθνικός που θα τον διατηρήσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας
Οι μάχες της κορυφής, αλλά και της ουράς της βαθμολογίας δίνουν και παίρνουν στη σημερινή 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β` εθνικής, καθώς πλησιάζει το τέλος του πρώτου γύρου όπου πλέον η υλοποίηση στόχων των 18 «μονομάχων» μπαίνει στην τελική φάση.

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι δε φαίνεται να βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της περιόδου, καθώς η θέση τους στη βαθμολογία, ίσως να μην είναι αυτό που περίμεναν πολλοί. Ετσι, ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό, μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι θέλουν να παραμείνουν μπροστά στον πίνακα και γιατί όχι να διευρύνουν τη διαφορά τους από τον δεύτερο Πατραϊκό. Μόνος στόχος τους, λοιπόν, είναι η νίκη στη Λαμία.

Στο γήπεδο του Καλοχωρίου, οι Λύκοι υποδέχονται την ομάδα του Μαρκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται περίπου στη μέση της βαθμολογίας, καθώς δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα τις περισσότερες φορές και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και νιώθουν την «ανάσα» των υπόλοιπων ομάδων, που βρίσκονται πιο κάτω στον πίνακα. Αντίθετα, οι παίκτες του Μαρκό, φαίνεται να διεκδικούν με αξιώσεις την πρωτιά. Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα, πρέπει να μη χαθούν άλλοι βαθμοί άσκοπα, καθώς υπάρχει μόνο μια ευκαιρία.

Τους βαθμούς που θα τον ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας ψάχνει σήμερα ο Πιερικός

Sportidea

Τους βαθμούς που θα τον ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας ψάχνει σήμερα ο Πιερικός
Στους Αμπελόκηπους, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς βλέπουν την Εθνική Ερασιτεχνική, όπως είναι τώρα η κατάσταση, πολύ κοντά αφού η 16η θέση δεν επιτρέπει όνειρα. Η νίκη έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των παικτών που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι στους Περιστεριώτες που δείχνουν να έχουν μπει από πολύ νωρίς στο κυνήγι της ανόδου.

Εκτός, λοιπόν, από τις μάχες των πρωτοπόρων υπάρχουν και οι «κόντρες» στις τελευταίες θέσεις. Ο ουραγός Κιλκισιακός υποδέχεται τον Πιερικό σε ένα παιχνίδι καθοριστικό και για τους δύο, καθώς οι θέσεις τους δεν είναι σίγουρα και ό,τι καλύτερο. Οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει πραγματικότητα. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να πάρουν τους τρεις βαθμούς καθώς φαίνεται να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους αντιπάλους τους.

Τέλος, αύριο στη Νεάπολη, η Χαλκηδόνα υποδέχεται τη Βέροια. Οι Αθηναίοι, παρουσιάζονται σαν φαβορί για τη νίκη στο γήπεδό τους σε αντίθεση με τους Ημαθιώτες, που εκτός έδρας τις περισσότερες φορές γνωρίζουν την ήττα. Πάντως, η Χαλκηδόνα θα προσπαθήσει για το καλύτερο που θα την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή.

Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ