Παρασκευή 15 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγκυροβόλησε ο Βαλβέρδε

Αγκυρα στο λιμάνι μέχρι το 2012 έριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συνεχίζει στον πάγκο του Ολυμπιακού και στη νέα περίοδο. Στο χτεσινό ραντεβού ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη την απόφασή του να συνεχίσει, βάσει της συμφωνίας που είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ξεπέρασε τα προσωπικά εμπόδια που τον είχαν βάλει σε σκέψεις επιστροφής στην πατρίδα του.

Στο ραντεβού ήταν παρόντες ο μάνατζερ του, Ερνέστο Ινιάκι Ιμπάνιεθ και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος. Το ραντεβού ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Ο Βάσκος τεχνικός αποχώρησε από τα γραφεία και από τον Ολυμπιακό τόνιζαν και επίσημα ότι όλα πήγαν καλά και ο Βαλβέρδε θα είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκινούν μαζί το σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν και παίρνουν από κοινού τις αποφάσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων, για τους δανεικούς παίκτες, για τις αποδεσμεύσεις, αλλά και για όλα τα ζητήματα της ομάδας. Πιθανότατα, από τις επόμενες ημέρες, με την προσθήκη και του νέου τεχνικού διευθυντή Εντουάρντο Μαθία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ