Παρασκευή 22 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκροτήσει σωματειακή επιτροπή

Την καταβολή των δεδουλευμένων τους και το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία διεκδικούν οι 33 εργαζόμενοι συμβασιούχοι σε δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, που συνεχίζουν τον αγώνα τους με κατάληψη του δημαρχείου. Από τους 33 συμβασιούχους οι 12 είναι απλήρωτοι μέχρι και 18 μήνες.

Οι εργαζόμενοι έχουν δημιουργήσει σωματειακή επιτροπή, με τη στήριξη του ΠΑΜΕ και του σωματείου «Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων» και σήμερα θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση για την κλιμάκωση του αγώνα τους.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι με απαίτηση της δημοτικής αρχής (ΠΑΣΟΚ) η πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ) του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας απέκλεισε τους συνδικαλιστές των ταξικών δυνάμεων, της «Ταξικής Ενότητας» (έχει τρεις έδρες στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου) από τη συνάντηση με τον δήμαρχο Μπουροδήμο για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τη στάση της πλειοψηφίας κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η «Ταξική Ενότητα» και καλεί τους εργαζόμενους του νομού για μεγαλύτερη αγωνιστική συσπείρωση και οργάνωση και συμπόρευση με το ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ