Παρασκευή 29 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
«Βασιλική» ... χειραγώγηση

Ως «επένδυση» λόγω «πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων» δηλώνει ότι βλέπει η βρετανική κυβέρνηση το σημερινό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την «θνητή» Κέιτ Μίντλετον, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με οργισμένες αντιδράσεις, εξαιτίας των δεκάδων εκατομμυρίων λιρών που θα στοιχίσει ο γάμος, την ίδια στιγμή που χτυπιούνται λαϊκά δικαιώματα.

Το γεγονός του πολύκροτου γάμου που έχει φλομώσει τα αστικά μέσα ενημέρωσης με συνταρακτικές λεπτομέρειες που δήθεν ...ενδιαφέρουν το κοινό χρησιμοποιείται ως ένα ακόμα μέσο ύπνωσης και χειραγώγησης. Στην ίδια τη Βρετανία, παιδιά στα σχολεία κάνουν τις πριγκίπισσες, ενώ ηλικιωμένοι έχουν στήσει σκηνές κοντά στα ανάκτορα για να μη χάσουν ...το γάμο.

Στη χώρα μας, τα αστικά ΜΜΕ δε θα μπορούσαν να ...υστερήσουν. Ακόμη και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων βομβαρδίζει με ...δήθεν ενημέρωση. Ο «Σκάι» του εφοπλιστή Αλαφούζου ανακοινώνει περιχαρής ότι θα έχει απευθείας μετάδοση, από κοντά και τα άλλα κανάλια. Μέχρι και «γκαλά» θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο για προβολή σε «γιγαντοοθόνη». Ολη αυτή η ξεφτίλα είναι άλλος ένας λόγος για τους εργαζόμενους που καθημερινά συνθλίβονται από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, να γυρίζουν την πλάτη στη δήθεν ενημέρωση των αστών και των μέσων που διαθέτουν. Να ψάξουν την ουσιαστική ενημέρωση, για την αλήθεια της ζωής τους, στο «Ριζοσπάστη» και το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό «902». Στη φωνή των εργατών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ