Παρασκευή 19 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σε γιορτινό κλίμα

Σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες η κοπή της πίτας από τα στελέχη της Εθνικής ομάδας. Δικαιολογημένα απόντες οι Γεωργάτος, Ελευθερόπουλος, Τσάρτας, Ουζουνίδης. Τυχερός (το φλουρί αντιστοιχεί σε 500.000 δρχ.) ο Τάκης Φύσσας, που ευελπιστεί «η Εθνική να καταφέρει να πάρει την πρόκριση και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το πετύχουμε. Πρέπει να το πιστέψουμε όλοι. Το ποδόσφαιρο σίγουρα περνάει κρίση, αλλά δεν είμαι εγώ αρμόδιος να μιλήσω. Εύχομαι οι ιθύνοντες να βρουν γρήγορα λύση».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Β. Δανιήλ, επισήμανε πως η εκδήλωση δεν έγινε μόνο για εθιμοτυπικούς λόγους αλλά και για να βρεθούν οι διεθνείς αφού, ελλείψει κενών ημερομηνιών, δε θα γίνει φιλικό πριν την αναμέτρηση με τη Γερμανία. Ακόμα ανέφερε: «Αισιοδοξούμε για τη νέα χρονιά. Είπα στους ποδοσφαιριστές ότι ο δρόμος για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ακόμα ανοιχτός και πρέπει να αλλάξουμε τις εντυπώσεις που αφήσαμε μετά την ήττα από την Αλβανία. Προέχει για εμάς να αλλάξουμε την εικόνα προς τα έξω με τη βοήθεια όλων. Στο κακό ξεκίνημα συνετέλεσε και η απουσία, λόγω τραυματισμών, πολλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών».

Εκτός της τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας οι 22 παίκτες, που έδωσαν το «παρών», ήταν οι: Μαυρογενίδης, Νινιάδης, Πατσατζόγλου, Αμανατίδης, Χούτος, Βόκολος, Γκούμας, Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Φύσσας, Λάκης, Ζαγοράκης, Ζήκος, Βενετίδης, Κωνσταντινίδης, Ναλιτζής, Γεωργιάδης, Κατεργιαννάκης, Νταμπίζας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ