Σάββατο 14 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Στα Χανιά το ενδιαφέρον

Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στα Χανιά (κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού) το 13ο (ουσιαστικά 12ο, αφού το περσινό στη Λαμία αναβλήθηκε, λόγω των επεισοδίων) φάιναλ φορ του Κυπέλλου χάντμπολ στους άνδρες. Το δεύτερο τη τάξει εγχώριο τρόπαιο θα διεκδικήσουν ΑΕΚ, Φίλιππος Βέροιας, Βριλήσσια και Διομήδης Αργους.

Στον έναν ημιτελικό η πρωταθλήτρια - στην προσπάθεια επίτευξης του νταμπλ - ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον (πέντε φορές κάτοχο του τίτλου) Φίλιππο Βέροιας, σε μία επανάληψη του τελικού των Σερρών το 2009 (είχαν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι» μετά από δύο παρατάσεις). Για το έτερο εισιτήριο αναμετρώνται ο Διομήδης με τα Βριλήσσια.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα, είναι: ΣΗΜΕΡΑ (ημιτελικοί): Βριλήσσια - Διομήδης Αργους (15:00, «Sport+»), Φίλιππος Βέροιας - ΑΕΚ (17:00, «Sport +»). ΑΥΡΙΟ: Τελικός (16:00, ΕΤ-1).

Αύριο ξεκινάει και η σειρά των τελικών αγώνων για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας στην Α1 κατηγορία των γυναικών. Ο τίτλος - κρίνεται στις δύο νίκες - διεκδικείται από (την κάτοχο) ΑΣΕ Ορμή και (την κυπελλούχο) Νέα Ιωνία. Η Ορμή στοχεύει στην πέμπτη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου και η Ν. Ιωνία στο νταμπλ. Η αυλαία «ανοίγει» στην Πάτρα (19:30, ΕΤ-1) και την Τετάρτη ακολουθεί η δεύτερη αναμέτρηση των δύο στην Αθήνα. Αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί Σάββατο ή Κυριακή και πάλι στην αχαϊκή πρωτεύουσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ