Τετάρτη 18 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Προσπάθεια υπεράσπισης των συμφερόντων τους

Η προσπάθεια διασφάλισης των κερδών και να μη θιχτούν τα κεκτημένα δημιουργεί αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου, στα σχέδια για τα νέα μέτρα κατά της βίας που μελετούνται από πολιτεία και ΕΠΟ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Στο χτεσινό συμβούλιο της ΣούπερΛίγκας, οι επιχειρηματίες επισημοποίησαν την αντίδρασή τους κυρίως στον τομέα που αφορά τις αυστηρότερες ποινές.

Σύμφωνα με τη λογική των επιχειρηματιών, «η μέθοδος της μονομερούς αυστηροποίησης των ποινών προς τις ΠΑΕ δε λύνει από μόνη της το πρόβλημα της βίας, αν δε συνοδευτεί από τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ., Δικαιοσύνη) και την τιμωρία των φυσικών αυτουργών των επεισοδίων».

Αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων, η Σούπερ Λίγκα επιμένει (και θα προτείνει στη ΓΣ της ομοσπονδίας) στην αρχική της θέση. Δηλαδή, η ομάδα που δε θα αδειοδοτείται να καταλαμβάνει την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να σώζεται ο 14ος. Αν δεν αδειοδοτηθούν τρεις ομάδες, να σώζονται και οι τρεις που υποβιβάστηκαν βάσει βαθμολογίας. Αν δεν αδειοδοτηθούν τέσσερις ή περισσότερες, τότε θα ανεβαίνουν επιπλέον ομάδες από τη Β' Εθνική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ