Τετάρτη 18 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Κλήσεις σε απολογία

Σε απολογία κλήθηκαν Ιωνικός και Εθνικός, κατηγορούμενοι για πλαστά έγγραφα παικτών που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τόσο ο Ιωνικός όσο και ο Εθνικός απειλούνται με αφαίρεση βαθμών και άμεσο υποβιβασμό στην Football League 2. Παράλληλα, σε απολογία έχουν κληθεί και οι ΠΑΕ Βέροια, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηλιούπολη, Βύζας Μεγάρων και Πόντιοι Κατερίνης.

  • Ποινικές διώξεις για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις, άσκησε το μεσημέρι (17/5) ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, σε βάρος επτά οπαδών του ΟΦΗ, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στα εκτεταμένα επεισόδια, που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της μετάβασης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα, από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
  • Οπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, την Κυριακή 22 Μάη θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο πρωταθλητών της Γ' Εθνικής, της Παναχαϊκής από τον 1ο όμιλο και της Αναγέννησης Επανωμής από τον 2ο όμιλο, προκειμένου να αναδειχθεί ο υπερ-πρωταθλητής της κατηγορίας, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα με ώρα έναρξης 20.00.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ