Τρίτη 23 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με όπλο την άμυνα

Για τα καλά φαίνεται να... άνοιξε τα πανιά του, προκειμένου να κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός που ξεπέρασε ακόμα ένα εμπόδιο και μάλιστα σημαντικό. Για την 11η αγωνιστική της Α1 οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν αήττητοι και από τη Γλυφάδα επικρατώντας του ΑΝΟΓ με 8-4. Στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη πρόβα τζενεράλε, ενόψει και του ευρωπαϊκού του αγώνα με τη Φερετσβάρος, στηριζόμενοι κυρίως στην πολύ καλή τους άμυνα. Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Αρόγιο για τους γηπεδούχους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια δε σημειώθηκε κάποια έκπληξη και τα φαβορί επικράτησαν τελικά. Η Βουλιαγμένη πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη, όπου επικράτησε του Αρη με 18-10, όπως και ο Παναθηναϊκός από τη Νίκαια όπου νίκησε τον Αρη με 14-6. Σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Εθνικός στη Χαλκίδα επί της τοπικής ομάδας με 9-5, ενώ τέλος τα Χανιά επικράτησαν στην Κρήτη του ΠΑΟΚ με 17-12.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 23, Βουλιαγμένη 19, Παναθηναϊκός 19, Εθνικός 16, Γλυφάδα 15, Χανιά 14, Χίος 10, Πάτρα 9, ΠΑΟΚ 7, Αρης Θ 6, Αρης Νικ. 4, Χαλκίδα 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ