Σάββατο 4 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 48
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 - 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ
Καθοριστικό σημείο

Στην πλέον κρίσιμη στροφή φθάνουν αύριο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τη σειρά των τελικών της Α1

Icon

Στην πλέον κρίσιμη στροφή φθάνουν αύριο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τη σειρά των τελικών της Α1
Στο πλέον καθοριστικό σημείο φθάνει αύριο η σειρά των φετινών τελικών της Α1 με τη διεξαγωγή του τέταρτου αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (22.00 ΝΕΤ). Το ερώτημα της παράτασης ή του φινάλε που υπήρχε πριν τον 3ο τελικό στο ΣΕΦ παραμένει αφού η νίκη των ερυθρολεύκων που μείωσαν σε 2-1 το σκορ έδωσε νέο ενδιαφέρον. Εαν οι «πράσινοι» καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την νίκη τότε όλα τελειώνουν σήμερα ενώ σε περίπτωση νέας επικράτησης του Ολυμπιακού τα πάντα θα κριθούν σε 5ο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σημαντικό στοιχείο για σήμερα είναι οι παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην επαναλάβουν τα λάθη του τελευταίου πενταλέπτου στο ΣΕΦ όταν δε βρήκαν απάντηση στο σερί του Ολυμπιακού (15-2) που έδωσε την νίκη στους αντιπάλους του.

Στην αντίπερα όχθη, στον Ολυμπιακό στα πλάνα του Ντούσαν Ιβκοβιτς είναι η καλή άμυνα των παικτών του αφού αντικειμενικός σκοπός είναι το παιχνίδι να παραμείνει κλειστό και σε χαμηλά επίπεδα όσον αφορά το σκορ, κάτι που σαφώς συμφέρει τους φιλοξενούμενους.

  • Στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς του μικρού τελικού ο Αρης που προηγείται με 2-1 νίκες θα φιλοξενήσει στο «Αλεξάνδρειο» τον ΠΑΟΚ (19.00) και έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
  • Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό της Πυλαίας κατά τη διάρκεια του 3ου αγώνα στους μικρούς τελικούς της Α1! Επίσης, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο ύψους 5.700 ευρώ για ρίψεις κροτίδων και αντικειμένων από τους φιλάθλους του στον τρίτο τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ