Σάββατο 4 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕURO 2011 - ΕΘΝΙΚΗ
Να διατηρηθεί στο ρετιρέ

Με περισσότερη ευκολία πιστεύουν ότι θα κερδίσουν οι διεθνείς το σημερινό αντίπαλο απ' ό,τι στον προηγούμενο αγώνα, όπου ο Τοροσίδης (15) στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση των Μαλτέζων

Associated Press

Με περισσότερη ευκολία πιστεύουν ότι θα κερδίσουν οι διεθνείς το σημερινό αντίπαλο απ' ό,τι στον προηγούμενο αγώνα, όπου ο Τοροσίδης (15) στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση των Μαλτέζων
«Με την αλαζονεία, δεν πας πουθενά». Τάδε έφη Φερνάντο Σάντος στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει του σημερινού αγώνα - στο «Γ. Καραϊσκάκης» - με τη Μάλτα (21:30, MEGA) για τα προκριματικά του EURO 2012.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας «χτύπησε καμπανάκι» ώστε οι διεθνείς να μην επηρεαστούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί... νίκης διά περιπάτου. Παραδέχτηκε πως «είμαστε το φαβορί» αλλά επεσήμανε: «Αν πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε με τη φανέλα, κάνουμε μεγάλο λάθος. Θα πρέπει να έχουμε σεβασμό στην αντίπαλο. Η οποία, χωρίς άγχος, θα τα δώσει όλα.

Εχει δείξει το χαρακτήρα της. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ, τρέχει πολύ, παίζει σφιχτή άμυνα, χρησιμοποιεί τις αντεπιθέσεις. Τους γνωρίζουμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Αν τα κάνουμε σωστά (κατοχή μπάλας, πίεση ψηλά, υπομονή, με οργανωμένο τρόπο να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και με αυτόν τον τρόπο να πετύχουμε κάποιο γκολ), οι πιθανότητες νίκης είναι αυξημένες».

Αναγνώρισε πως υπήρξαν μικροπροβλήματα, κούραση (σωματική και ψυχολογική) - κατά την προετοιμασία - αλλά θεωρεί πως «τα πράγματα πήγαν καλά. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και όταν μπουν στο γήπεδο θα κάνουν ό,τι πρέπει».

Χτες στα πλαίσια του 6ου ομίλου έγινε ο αγώνας Κροατίας - Γεωργίας 2-1, ενώ σήμερα επίσης αγωνίζονται Λετονία - Ισραήλ. Ο Σάντος υποστήριξε πως γι' αυτόν τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια «δεν έχουν σημασία. Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Μάλτα. Από τη στιγμή που είμαστε στην πρώτη θέση, εξαρτώμαστε μόνο από τα πόδια μας και τα δικά μας αποτελέσματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ