Τετάρτη 15 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ»
Κλείνουμε μαγαζιά και βιοτεχνίες

Στην πλ. Κάνιγγος, στις 9.30 το πρωί, η συγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ στην Αθήνα

Αγωνιστικό κάλεσμα ανατροπής της εφαρμοζόμενης πολιτικής απευθύνει η «Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ» (ΠΑΣΕΒΕ) στους αυτοαπασχολούμενους, μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους και αυτοκινητιστές όλης της Ελλάδας, με μαζική συμμετοχή στις σημερινές κινητοποιήσεις στο πλευρό των εργαζομένων και με κλείσιμο των μαγαζιών και των βιοτεχνιών. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ θα γίνει στις 9.30 το πρωί στην πλ. Κάνιγγος.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Παλεύουμε ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα. Απορρίπτουμε τον εκβιασμό και την τρομοκρατία περί χρεοκοπίας, οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι έχουμε ήδη χρεοκοπήσει. Την κρίση να πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες. Παλεύουμε μαζί με τους εργαζόμενους, με το ταξικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ για την ανατροπή της πολιτικής που οδηγεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και συνολικά τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη χρεοκοπία».

Προσθέτει ότι «τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση χειροτερεύουν τη ζωή των εργαζομένων» και «οδηγούν στη χρεοκοπία χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους».

Και καταλήγει η ΠΑΣΕΒΕ: «Το γενικό και αόριστο κάλεσμα των συμβιβασμένων των ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ για 3ωρο κλείσιμο των καταστημάτων με κεντρικό αίτημα "το σταμάτημα της καθοδικής και επικίνδυνης... πορείας της χώρας" παραπέμπει στο "άλλο μείγμα πολιτικής" του άλλου πόλου του δικομματισμού, επιδιώκοντας να εγκλωβίσει τους αυτοαπασχολούμενους στα γρανάζια της ίδιας πολιτικής που μας οδήγησε στη χρεοκοπία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ