Σάββατο 2 Ιούλη 2011 - Κυριακή 3 Ιούλη 2011 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣτου Σκ. Ομ. Κορυδαλλού για τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα με αφετηρία τη συζήτηση που έγινε στην ΕΣΣΝΑ και στην ΕΣΟ για το αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και τις απόψεις σκακιστικών σωματείων στην Αττική και σ' όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΟ Κορυδαλλού και ο πρόεδρος Δημήτρης Κεφάλας προτείνει σε μορφή 5 ερωτήσεων - απαντήσεων: (Λόγω χώρου θα αναφέρουμε τις 5 ερωτήσεις και 2 απαντήσεις. Για τις υπόλοιπες στο e-mail:kefalas1@hotmail.com)

1. Σε πόσες κατηγορίες να χωριστούν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα και τι σύστημα αγώνων να έχουν;

Να υπάρχουν οι Α' και Β' Τοπική καθώς και οι Γ' - Β' - Α' εθνική και να μετονομαστεί ο προκριματικός όμιλος σε Α'2, αλλά να διατηρεί τα χαρακτηριστικά που ισχύουν τώρα. Να επανέρθει το σύστημα των 16 ομάδων στην Α'1 των 9 γύρων, με 4 ομίλους των 4 ομάδων. Οι κατηγορίες στην ΕΣΣΝΑ όλες, εκτός της Β' τοπικής, να είναι των 10 ομάδων και να παίξουν 9 γύρους σε σύστημα ΠΟΥΛ. Τρεις να υποβιβάζονται και τρεις να προβιβάζονται. Στη Β' τοπική να αγωνίζονται με ελβετικό 9 γύρων.

2. Ποια η σύνθεση των κατηγοριών;

3. Από πότε να ισχύει η παρούσα πρόταση και για πόσο διάστημα;

Να ισχύει άμεσα, δηλαδή από 1.1.2012 και ν' έχει ισχύ για τα επόμενα (3) τρία χρόνια χωρίς αλλαγές και ύστερα να επαναπροσδιορίσουμε το σύστημα παίρνοντας υπόψη την κατάσταση που θα ισχύει τότε.

4. Πόσοι ξένοι και κοινοτικοί θα μπορούν να συμμετέχουν;

5. Σύμφωνα με ποια κριτήρια προτείνονται τα παραπάνω;

ΣΤΗ ΜΟΔΑτα «κλειστά των 6». Μετά το επιτυχημένο «κλειστό» της Ρουμανίας, όπου νίκησε ο Νορβηγός GM Μάγκνους Κάρλσεν (2815) σε ισοβαθμία με το Σεργκέι Καριάκιν (Ρωσία 2776), ένα άλλο «κλειστό των 6» διεξάγεται στο Νέο Δελχί με τη συμμετοχή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γυναικών την Κινέζα Χου Γιφάν, τον αμερικανικής καταγωγής Ιταλό Φαμπιάνο Καρουάνα, το νεαρό Φιλιππινέζο GM Βέσλεϊ Σο, τον GM και πρωταθλητή Τσεχίας Βίκτορ Λαζνίτσκα και τους ισχυρούς Ινδούς GM Κρισνάν Σακισιράν και Παριμαρχάν Νέγκι. Το σύστημα των αγώνων είναι ΠΟΥΛ διπλών συναντήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ