Τρίτη 28 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ: «Οι υπολογισμοί για τις επιπτώσεις των μέτρων οδηγούν με βεβαιότητα στη διαπίστωση ότι ακόμη και με αιματηρές οικονομίες θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί που θα τιναχτούν στον αέρα (...) Αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό εκείνων που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Τώρα η αύξηση αυτή θα αποδειχθεί αλματώδης. Οσοι κάλυπταν οριακά τις υποχρεώσεις τους θα βρεθούν από τη μια στιγμή στην άλλη στο "κόκκινο"» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ: «Η κυβέρνηση επέλεξε διάφορους τρόπους για να αποτρέψει το ενδεχόμενο να ακουστούν στη Βουλή "όχι" από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών των τρόπων είναι οι ελιγμοί και η κινδυνολογία (...) Και οι δύο μέθοδοι - ελιγμοί και κινδυνολογία - είναι αχρείαστες. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να πείσει τους βουλευτές της πλειοψηφίας να υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ: «Βουλευτές που έχουν διατυπώσει σοβαρές ενστάσεις για το περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου, όπως για παράδειγμα οι Νίκος Σαλαγιάννης, Δημήτρης Λιντζέρης και Γιάννης Αμοιρίδης, επισημαίνουν ότι είναι τόσο καθοριστική για το μέλλον της χώρας η ψηφοφορία που δεν τους έχει περάσει καν από το μυαλό η επιλογή της καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ