Σάββατο 2 Ιούλη 2011 - Κυριακή 3 Ιούλη 2011 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υπηρεσίες στο σύστημα της εκμετάλλευσης

Υπηρεσίες, αλλά πάντως όχι στο λαό, προσφέρουν οι δυνάμεις εκείνες που ως σημείο εκκίνησης της όποιας ανάλυσης, θέσης ή πρότασής τους αναγνωρίζουν και άρα νομιμοποιούν το σαθρό ισχυρισμό που προβάλλει η άρχουσα τάξη και οι πολιτικοί εκπρόσωποι, ότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της χρεοκοπίας εξαιτίας του τεράστιου χρέους.

Ανάμεσά τους το περιλάλητο Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης - λέει - στη 48ωρη απεργία στην Ελλάδα, την οποία διένειμε ο εγχώριος αντιπρόσωπός του, ο Συνασπισμός. Διαβάζουμε: «Η Ελλάδα παρέλυσε από την 48ωρη γενική απεργία, την 17η από την έγκριση, πριν ένα χρόνο, των πρώτων μέτρων "εξόδου" από το τεράστιο χρέος των 350 δισ. ευρώ που συσσωρεύτηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο χρεοκοπίας».

Τα μέτρα δηλαδή που σπρώχνουν έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση είναι κατά το ΚΕΑ μέτρα αντιμετώπισης του χρέους που απλώς ...συσσωρεύτηκε! Γιατί συσσωρεύτηκε; Ποιος το προκάλεσε; Ποιος ωφελήθηκε; Σιγήν ιχθύος απ' τον «αριστερό» ψάλτη του συστήματος. Φυσικά, ούτε σκέψη να ομολογήσει την αλήθεια, ότι δηλαδή τα μέτρα αυτά δε στοχεύουν στη μείωση του χρέους, αλλά στην αύξηση των κερδών της πλουτοκρατίας. Πάλι καλά που δε ζητάει και τα ρέστα απ' το λαό γιατί αγωνίζεται εναντίον των μέτρων αυτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ