Πέμπτη 7 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προς νέο άνοιγμα λογαριασμών

Ο ανακριτής Γ. Κασίμης σκοπεύει σύμφωνα με πληροφορίες να ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και νέων προσώπων που δε βρίσκονται στη λίστα με τα 83 άτομα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα στημένα. Να σημειωθεί ότι ο ανακριτής έχει τη δυνατότητα σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητήσει και την άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους 83 εμπλεκόμενους. Να υπενθυμίσουμε ότι σχετική έρευνα έχει αναλάβει το ΣΔΟΕ.

  • O προπονητής Γ. Παπακώστας, κατηγορούμενος για τα στημένα παιγνίδια, παραδόθηκε χτες στις δικαστικές αρχές και απολογήθηκε στον ανακριτή. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 15.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή καταζητείται για τα στημένα μόνο ο Μ. Ψωμιάδης (έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης).
  • Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος επεσήμανε ότι πρόκειται να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις την επόμενη βδομάδα αναφορικά με την υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες. Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ είπε ότι μέχρι την Κυριακή ο ίδιος και ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Αντωνακάκης θα έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ