Πέμπτη 7 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Δεν ισχύουν οι αδειοδοτήσεις στη Football league

Tην απόφαση να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τη Football League πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Το αρμόδιο Οργανο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παραδέχτηκε την κακή σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης, απόφαση που δίνει το δικαίωμα στον ΟΦΗ να μετέχει στα πλέι οφ και στον Ηρακλή να ζητήσει επανεξέταση του φακέλου του. Πλέον, απομένει να τροποποιήσει την προκήρυξή της η Ενωση Β' και Γ' Εθνικής και να ορίσει ημερομηνία για τα πλέι οφ, όπου θα συμμετάσχουν κανονικά οι Κρητικοί.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ακυρώνει την επιτροπή εφέσεων αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις και διατάσσει το πρωτοβάθμιο όργανο για νέα εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ, χωρίς να λάβει υπ' όψιν του πλέον τα κριτήρια αδειοδότησης. Το θέμα πλέον είναι τυπικό.

Παράλληλα, η επιτροπή αναγκάζει τη Football League να τροποποιήσει την προκήρυξή της. Με την απόφαση αυτή μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι οφ, αφού απομένει η τυπική άδεια σε ΟΦΗ, αλλά και Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό που θα συμμετάσχουν στους αγώνες διαβάθμισης και συμπαρασύρονται από το δεδικασμένο για τους Κρητικούς.

Σήμερα, αναμένεται να αποσύρει και την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια ο κρητικός σύλλογος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ