Παρασκευή 15 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΑΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-1
Βήμα πρόκρισης... με το καλημέρα

Βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έκανε χτες ο Ολυμπιακός Βόλου που στην πρεμιέρα του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σερβικής Ραντ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ενόψει και της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την επόμενη βδομάδα (Πέμπτη στις 21.00) όπου τους αρκεί και η ισοπαλία. Οι Θεσσαλοί στάθηκαν πολύ καλά στο Βελιγράδι, χωρίς να αφήσουν να φανεί η έλλειψη εμπειρίας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσέχοντας την άμυνά τους έβγαλαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα, άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο τέταρτο του Β' μέρους και ανέβασαν την απόδοσή τους στο τελευταίο 25λεπτο. Αρχικά έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Ουμπίντες (69') είχαν δοκάρι με τον Μαρτίν (75'), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 87' έστειλε τους Βολιώτες στον έβδομο ουρανό σημειώνοντας το πολύτιμο γκολ για την ομάδα Χαβιέ Γκαρθία που δε θα μπορούσε να φανταστεί πιο επιτυχημένο ντεμπούτο στο πάγκο της ομάδας του Βόλου.

Ραντ: Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Μρκέλα (93' Κόσοριτς), Γιοβάνοβιτς (79' Πρσο), Πάβλοβιτς, Μιλινόγιεβιτς, Αντριτς (68' Μάλμπασιτς), Μίτροβιτς, Κόχιτς, Στανόγιεβιτς, Λέκοβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Τομάς, Ουμπίδες, Αλβαρες, Μπρέσκα (89' Σκέμπρι), Σανκαρέ, Ρόκα, Σέλεσι, Μόνχε (79' Ακόστα), Μητρόπουλος, Μαρτίν (93' Νταρμπιόν).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ