Παρασκευή 15 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αναμονή για νέες διώξεις

Με νέες πειθαρχικές διώξεις αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης, όπως οι ίδιοι παραδέχτηκαν με δηλώσεις τους στο αθηναϊκό πρακτορείο. «Περιμένουμε να δούμε ποιους ακόμη θα καλέσει ο ανακριτής, ενώ αναμένουμε να ολοκληρωθούν οι έρευνες του ΣΔΟΕ και της Αστυνομίας, που αφορούν σε εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, για να δούμε αν υπάρχει εμπλοκή προσώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου και αμέσως μετά θα προχωρήσουμε αυτεπαγγέλτως στην άσκηση νέων πειθαρχικών διώξεων», επισήμανε ο κ. Αντωνακάκης, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει έως το τέλος την υπόθεση αυτή.

Την ίδια ώρα, λόγο για μια σειρά από νομικά θέματα που εγείρονται ως προς την άσκηση των ποινικών διώξεων από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ κάνει ο Νίκος Κακκαβάς, συνήγορος υπεράσπισης του Αχιλλέα Μπέου στην ποινική Δικαιοσύνη και ο δικηγόρος που θα υπερασπιστεί τον κ. Μπέο αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου ενώπιον της αθλητικής Δικαιοσύνης. Οπως τονίζει, το θέμα έχει να κάνει με την επιλεκτική άσκηση πειθαρχικών διώξεων για φυσικά πρόσωπα και ομάδες μόνο από τους 15 πρώτους κατηγορούμενους και όχι και από τους 83, όπως θα έπρεπε κατά την άποψή του να έχει συμβεί και όπως θα έπρεπε και κατά την κοινή λογική να έχει συμβεί.

  • Αιτήματα μεταγωγής από τις φυλακές τις οποίες κρατούνται για τους Αχιλλέα Μπέο και Γιώργο Τσακογιάννη κατέθεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου ενώ της Ηλιούπολης σε αυτές των Τρικάλων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ