Παρασκευή 15 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Αποβολή για τα Τρίκαλα

Νέο επεισόδιο και παράλληλα νέα αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση των πλέι οφ στην Football league. Χτες την αποβολή των Τρικάλων από το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου τη στέρηση συμμετοχής στα πλέι οφ της αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή λόγω πλαστής εγγυητικής επιστολής που κατέθεσε πέρυσι στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι ποινές είναι εφέσιμες. Πάντως, σύμφωνα με την πλευρά των Τρικάλων, αποβολή από το πρωτάθλημα δε σημαίνει υποβιβασμός στη Football league 2. Eτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πλέον εάν ισχύσει η απόφαση της Επιτροπής τη θέση των Τρικάλων θα πάρει ο Διαγόρας Ρόδου και στα πλέι οφ για την άνοδο στη Super league τις δύο θέσεις που υπολείπονται (εκτός του Πανατιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα) θα διεκδικήσουν οι ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Δόξα και Διαγόρας. Οποτε φυσικά αρχίσουν...

  • Εξέλιξη που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη προέκυψε καθώς η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE & 2 κάλεσε σε απολογία την Τρίτη 19-7-2011 και ώρα 10.30 τους Γ. Τσακογιάννη, Ν. Χάλκο, Μ. Νικολόπουλο και την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τον Νίκο Παντέλη και την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων.
  • Η ΠΑΕ ΟΦΗ τελικά απέσυρε χτες το πρωί την προσφυγή που είχε καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια. Στις 7 Ιούλη οι Κρητικοί είχαν κάνει γνωστό ότι αποσύρονται, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να δώσει διορία 48 ωρών στην κρητική ΠΑΕ. Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου υποστήριξε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΟΦΗ υπήρξε αδυναμία ως προς την απόσυρση των ασφαλιστικών τα προηγούμενα 24ωρα και έτσι η αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών κατατέθηκε χτες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ