Σάββατο 27 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Κόκκινες» προσδοκίες

Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο κολυμβητήριο του Πειραιά (18.45 ΕΤ-1) τη Φερεντσβάρος για την 1η αγωνιστική του «κόκκινου» ομίλου της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι», που είναι αήττητοι από την αρχή της φετινής σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν τους δύο βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, ώστε να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Ο Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς και οι παίκτες του, τις προηγούμενες ημέρες, δούλεψαν πολύ για το παιχνίδι. Παρακολούθησαν κασέτες, αποκρυπτογράφησαν τα «μυστικά» της Φερεντσβάρος και δείχνουν έτοιμοι να μπουν στην πισίνα και να δείξουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ποιος είναι το... αφεντικό. Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ματουτίνοβιτς είναι η απουσία των Θωμάκου, Πλατανίτη από την προπόνηση την Τετάρτη και την Πέμπτη, λόγω ασθένειας. Οι δύο παίκτες πάντως αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση.

Εξάλλου, για το Κύπελλο Κυπελλούχων ο Εθνικός ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Βουλιαγμένη που αγωνίζεται στην Κροατία κόντρα στην Πριμόργιε.

  • «Κουτσουρεμένη» είναι η 13η αγωνιστική στην Α1 ανδρών εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τριών ομάδων. Τα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα είναι: Αρης Θ- Χανιά (Ποσειδώνιο 19.00), Χίος-Αρης Νίκαιας (Ιωνικό 19.30), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (ΟΑΚΑ 20.00 ΠΟΛΙΣ ΤV). Αναβάλλονται τα παιχνίδια Βουλιαγμένη-Χαλκίδα, Ολυμπιακός-Πάτρα, Εθνικός-Γλυφάδα που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 31 Γενάρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ