Σάββατο 27 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΑΒΕΒΣΚΙ - ΓΚΕΡΑΡΝΤ
Σε ρόλο... εντατικολόγων

Sportidea

«To παιδί είναι άρρωστο», τόνισε ο Εγκε Γκέραρντ. Ομως ο Τόνι Σαβέβσκι δεν ήταν τόσο... ευγενικός: «Το παιδί δεν είναι άρρωστο αλλά έχει πέσει σε... κώμα», ανταπάντησε και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από το «σύντεκνο» που για πρώτη φορά χτες φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα». Οπως και να έχουν τα πράγματα, η τύχη του... παιδιού είναι πλέον στα χέρια τους. Χτες το απόγευμα έγινε η επίσημη παρουσίαση του δίδυμου που θα υπάρχει στην τεχνική ηγεσία της Ενωσης. Οι δυο άντρες, ένας φτασμένος και πετυχημένος προπονητής και ένας πρώην παίκτης, υπόδειγμα ήθους, έχουν μια αποστολή μέχρι το καλοκαίρι: Να σώσουν την... παρτίδα και να φθάσουν την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Οι δυσκολίες πολλές και τα προβλήματα που πρέπει να βρουν λύσεις ακόμα περισσότερα. Αμφότεροι δήλωσαν έτοιμοι και αποφασισμένοι ν' ανταπεξέλθουν.

«Με τη συνεργασία και τη βοήθεια απ' όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η ΑΕΚ θα ξυπνήσει από το κώμα», τόνισε ο Σαβέβσκι. Οσον αφορά τον καινούριο του ρόλο, ο Σκοπιανός επισήμανε: «Μέχρι και πριν μία μέρα έβλεπα την πόρτα της εξόδου από την ομάδα. Σήμερα καλούμαι να τη βγάλω από το αδιέξοδο. Η αλλαγή νοοτροπίας πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρώτος εγώ είχα μιλήσει για νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου. Είμαστε όλοι υπάλληλοι, επαγγελματίες και ο καθένας πρέπει να κάνει σωστά τη δουλιά του. Φταίμε όλοι που φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Ανέλαβα ένα βαρύ φορτίο και χρειάζεται σκληρή δουλιά, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ώστε η ΑΕΚ να φτάσει εκεί που πραγματικά της αρμόζει. Εγώ θα είμαι αυτός που θα αποφασίζει. Ο κ. Γκέραρντ ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει ως δάσκαλος και χρειαζόμαστε την άποψή του που θα είναι πάντα χρήσιμη».

Από την πλευρά του ο Εγκε Γκέραρντ, που ανέλαβε χρέη τεχνικού συμβούλου στην Ενωση, τόνισε: «Είμαστε μία καλή παρέα με τον Τόνι και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να βρούμε το πώς θα δουλεύουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε. Θα δίνω συμβουλές στον Τόνι και αυτός θα αποφασίζει για το αν θα τις δέχεται» διευκρίνισε ο Ολλανδοέλληνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ