Σάββατο 27 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' - Β' ΕΘΝΙΚΗ
Δυνατές κόντρες

Με δύο δυνατές αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Κατηγορίας. Στο Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η έδρα των «ερυθρολεύκων» έχει βοηθήσει πολλές φορές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να φτάσουν στη νίκη και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, ώστε παράλληλα να κρατήσουν και το απόλυτο στην έδρα τους.

Στη Ναύπακτο, ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τον Ακράτητο. Οι δύο ομάδες ανέβηκαν στην Α' Εθνική Κατηγορία και έδειξαν κατά τη διάρκεια του α' γύρου, που τελειώνει με την παρούσα αγωνιστική, πως μπορούν ν' αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους. Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν: Αιγάλεω - Πανελευσινιακός, Τρίκαλα - Καλλιθέα, Απόλλωνας - Παναιγιάλειος, Καβάλα - Αγ. Νικόλαος (14.30). Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.

Το... πρώτο πιάτο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Β' Εθνική περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Εθνικού και του Λεωνιδίου. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Θεοφάνης, αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες έχουν την... τιμητική τους. Ομως η νίκη είναι μονόδρομος έτσι ώστε να παραμείνει πρώτος. Από την άλλη, ο Πατραϊκός, υποδέχεται στην Πάτρα τη Χαλκηδόνα και το έργο του αναμένεται εύκολο. Σήμερα, εξάλλου, η Νάουσα αντιμετωπίζει τον Πιερικό και ο Απόλλων Κ. Β. φιλοξενεί τη Λαμία. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ