Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE/FOOTBALL LEAGUE 2
Προσφυγή από Φωκικό

Αντέδρασε το ΤΑΠ Φωκικός στην απόφαση του ΔΣ της Football League/Football League 2 που τον αφορά και προαναγγέλλει και προσφυγή. Η ετυμηγορία των διοικούντων στη διοργανώτρια είναι πως αν υποβιβαστούν πέντε ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία, Φωκικός και Ηρακλής Ψαχνών θα δώσουν αγώνα μπαράζ. Ωστε μία από αυτές να πάρει την 5η και τελευταία θέση της ανόδου από την τρίτη κατηγορία.

Η διοίκηση του Φωκικού - σε ανακοίνωσή της - χαρακτηρίζει την απόφαση αντικανονιστική. Παραθέτει το σχετικό εδάφιο της προκήρυξης: «... οι ομάδες που θα καταλάβουν την 2η και 3η θέση της βαθμολογίας εκάστου ομίλου, θα απαρτίσουν γκρουπ 4 ομάδων με διεξαγωγή αγώνων play off, με παιχνίδια εντός και εκτός έδρας σε 6 αγωνιστικές, οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση. Η οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων γίνεται μετά το πέρας διεξαγωγής των play off». Και γνωστοποιεί ότι θα κινηθεί «νομικά κατά της απόφασης και με κάθε νόμιμο μέσο θα διεκδικήσουμε την εφαρμογή των κανονισμών».

  • Την έναρξη των πρωταθλημάτων για τις 25 Σεπτέμβρη όρισε το ΔΣ της Football League/Football League 2. Η κλήρωση προσδιορίστηκε για τις 5 του μήνα, ενώ επίσης αποφασίστηκε ότι μετεγγραφές μπορούν να γίνουν ως τις 15/9.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ