Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Συνεχίζονται οι διακρίσεις

Στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Εφήβων - Νεανίδων που πραγματοποιείται στο Ιτον της Αγγλίας προκρίθηκε η «δίκωπος άνευ» των γυναικών, ενώ στα ημιτελικά πέρασε το αντίστοιχο πλήρωμα των εφήβων, αλλά και η «τετράκωπος άνευ» των εφήβων.

Στους αγώνες, που έχουν το χαρακτήρα του test event ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, οι Βασιλική Νταλαμάνγκα - Διαμαντή Ελένη κατέλαβαν την πρώτη θέση στον προκριματικό της «δίκωπου άνευ» των νεανίδων, με μεγάλη διαφορά μάλιστα από τις αντιπάλους τους, και έγιναν το μοναδικό πλήρωμα από τη σειρά του που εξασφάλισε απευθείας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν όμως και οι έφηβοι του αντίστοιχου αγωνίσματος, όπου οι Χρηστομάνος - Λουλούδης τερματίζοντας πρώτοι στη σειρά τους εξασφάλισαν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Μία άλλη πρωτιά στα προκριματικά, που συνοδεύτηκε από πρόκριση στον επόμενο γύρο, πέτυχε η «τετράκωπος άνευ» των εφήβων και ο Αλέξανδρος Δαφνής στο «σκιφ» εφήβων.

Στο «διπλό σκιφ» των νεανίδων οι Ζωή Φίτσιου - Κουμπλή Στυλιανή ήταν 4ες και συνεχίζουν στον επαναληπτικό, όπως εξάλλου και η Κατερίνα Καλαμαρά τερματίζοντας στην 5η θέση του «σκιφ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ