Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Τριάρες... πρόκρισης

Το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισαν με άνετο τρόπο χτες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησαν για δεύτερη φορά της Βαλερένγκα και της Ντιφερντάνζ, με το ίδιο σκορ 3-0, αντίστοιχα. Ετσι οι δυο ομάδες, μαζί με την ΑΕΚ αλλά και τον Παναθηναϊκό, που αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα δώσουν το «παρών» στη σημερινή κλήρωση της ΟΥΕΦΑ για τα επόμενα παιχνίδια.

Σοβαρός και κυρίαρχος

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι η νίκη του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι τον έφερνε με το ενάμιση πόδι στον επόμενο γύρο, έδειξε το ίδιο σοβαρό πρόσωπο που είχε δείξει και στο πρώτο παιχνίδι στο Οσλο, με προσοχή στην άμυνα, καλή κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου και ταχύτητα, καθώς και πολύ καλή επιθετική παρουσία. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν στο 44' ο Βιεϊρίνια, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή, στο 49' ο Αθανασιάδης με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Φωτάκη και στο 58' ο Φωτάκης με σουτ έξω από την περιοχή μετά από απόκρουση του Χίρσφελντ.

Ξεχάστηκε... με πρόκριση

Στο Βόλο και παρά το κλίμα αγωνίας που υπάρχει στην ομάδα σχετικά με την τύχη της έφεσης που έχει καταθέσει κατά της απόφασης για υποβιβασμό του στη Football league (κάτι που εάν συμβεί θα έχει αντίκτυπο και στην Ευρώπη), ο Ολυμπιακός «φιλοδώρησε» την ομάδα του Λουξεμβούργου με άλλα 3 γκολ, όπως είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι, και πανηγύρισε ακόμα μια επιτυχία στη φετινή πρεμιέρα των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Η ομάδα του Χάβι Γκραθία ήταν μια ταχύτητα πιο πάνω από τους παίκτες της Ντιφερντάνζ και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι σκόρερ για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν οι: 30' Μαρτίν, 57' Σέλεζι, 83' Σολάκης.

  • Με χτεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γνωστοποιεί ότι θα οδηγηθεί σε προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου, ώστε να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις για τη διάδοχη κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ