Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ξεκαθαρίζει για Κάστρο

Το αργότερο μέχρι σήμερα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της απόκτησης του Αντρέ Κάστρο από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης που ανήκει στην Πόρτο, αλλά έχει αποφασιστεί να δοθεί δανεικός, είναι στις προτεραιότητες των «πρασίνων», αφού αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Σπόρτιγκ Χιχόν έχει περιπλέξει τα πράγματα τις τελευταίες μέρες και άλλαξε τα δεδομένα που ήθελαν την ελληνική ομάδα φαβορί για την απόκτησή του.

  • Παρελθόν αποτελεί ο Ματ Ντάρμπισαϊρ από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αγγλος επιθετικός των «ερυθρολεύκων» συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Νότιγχαμ Φόρεστ.
  • Ανοικτό παραμένει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη με δεδομένη την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας στη θέση του αμυντικού χαφ, αφού χθες παρά τις πληροφορίες περί του αντιθέτου δε διέψευσε τις φήμες για προχωρημένες επαφές με τον παίκτη.
  • Σε επαφές με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να καλύψει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Λεμονής θεωρεί ενδεδειγμένη τη λύση του έμπειρου πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και το όνομα του Ελληνα τερματοφύλακα συζητήθηκε στο ΔΣ του Συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο
  • Η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης έχει έρθει σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν, όπου ανήκει ο 29χρονος Ιβηριανός επιθετικός Σανόγκο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2012 και απομένει να τα βρει και με τον ίδιο. Ουσιαστικά, ο Σανόγκο και η οικογένειά του πρέπει να αποφασίσουν να αλλάξουν τη ζωή τους πηγαίνοντας μετά από δύο χρόνια από τη Γαλλία στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ