Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Οι ΝΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για την προσφορά των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και στον ΔΣΕ, σήμερα Κυριακή, 21 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία του Αγ. Βασιλείου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Κυριακή στις 10.30 π.μ. στην Κηφισσιά του Δήμου Φαναρίου Πρεβέζης, διοργανώνεται συγκέντρωση με ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Μωραΐτη, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, με έμφαση σε αυτές του αγροτικού τομέα με αφορμή τις εξελίξεις στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.
  • Σήμερα Κυριακή, στις 9 μ.μ., στην πλατεία του Ωρωπού Πρεβέζης διοργανώνεται συγκέντρωση με ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Μωραΐτη, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 24/8 στις 8.30 μ.μ. στην Καρυά Λευκάδας, διοργανώνεται συγκέντρωση με ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Μωραΐτη, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ