Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ψάχνει το... θαύμα

Ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Σιμάο για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μακάμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο, απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά. Οπως έγινε σήμερα γνωστό, αιτία αποτέλεσε μία λεκτική διαμάχη μεταξύ παίκτη και προπονητή μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μοζαμβικανού στον Ζεκά.

Ο Σιμάο.... σήκωσε στον αέρα τον συμπαίκτη του και ο Φερέιρα του έκανε παρατηρήσεις. «Αν έπαιζες έτσι και στα παιχνίδια θα πηγαίναμε καλύτερα», φέρεται να του είπε. Ο Μοζαμβικανός απάντησε, «κόουτς δε με σέβεσαι. Για όλα φταίω πάντα εγώ». Απάντηση που ανάγκασε τον Φερέιρα να του χρεώσει πειθαρχικό παράπτωμα και να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί φουλ επιθετικά απέναντι στους Ισραηλινούς και μοναδικός «κόφτης» θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, μιας και ο Βίκτορ Βιτόλο θα έρθει από τον πάγκο γι' αυτό το ματς, ώστε να απελευθερωθεί θέση για έναν πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Εκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός από την 18άδα του Στέφανου Κοτσόλη, με τον Ορέστη Καρνέζη να παίρνει τη θέση του, ενώ στην εξέδρα θα βρίσκονται και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιώργος Ιωαννίδης και Στέργος Μαρίνος.

Αναφορικά με την 11άδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Τζόρβας, έχοντας μπροστά του τους Καντέ και Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος, ο Κατσουράνης θα είναι το αμυντικό χαφ, με κεντρικούς χαφ τον Νίνη και τον Ζέκα. Στην επίθεση θα κινείται αριστερά ο Σεμπαστιάν Λέτο, δεξιά ο Κουίνσι και στην κορυφή ο Τοτσέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ