Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Να σφραγίσει την πρόκριση

Με μοναδικό στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, θα παραταχθεί απόψε (20.00, «Conn-X») η ΑΕΚ απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας. Οι «κιτρινόμαυροι» δηλώνουν συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να διατηρήσουν ή και να διευρύνουν τα κεκτημένα. Δηλαδή να υπερασπιστούν το 1-0 στο ΟΑΚΑ και - αν μπορέσουν - να το μεγαλώσουν.

Ξεπερνώντας εγγενείς αδυναμίες και τις δυσκολίες που θα θέσουν οι γηπεδούχοι. Εκτός του Δέλλα πιθανότατα θα απουσιάσει και ο Γεωργέας, που χτες δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων από μικροτραυματισμό. Ο Χιμένεθ αναγνωρίζει πως είναι δύσκολη αναμέτρηση και τις ελλείψεις της ομάδας του («είμαστε αυτοί που είμαστε»).

Ομως, επισήμανε, ότι «μία ομάδα σαν την ΑΕΚ πρέπει να προσπαθεί να νικά. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να γίνεται πάντα. Εχουμε την υποχρέωση να τα δώσουμε όλα. Να αποδείξουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στην Ευρώπη». «Να έχουμε, πρόσθεσε, την ίδια συμπεριφορά για 90 λεπτά και να παίζουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια απ' όλους».

Για δύσκολο παιχνίδι μίλησε και ο τεχνικός της Ντιναμό, Αλεξ Γκαρσία. Προσθέτοντας ότι «είμαστε συγκεντρωμένοι στη νίκη και θα πρέπει να παραμείνουμε έτσι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παίξουμε μόνο με τα πόδια, χρειάζεται να παίξεις με την καρδιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ