Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεων της ΚΝΕ

Καταγγελία της Οργάνωσης ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ

Την προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεων της ΚΝΕ από το «Βήμα OnLine» και το «ΒΗΜΑ FM» και άλλους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ, που αναφέρει συγκεκριμένα: «Αυτά τα ΜΜΕ καιρό τώρα προσπαθούν να παρουσιάσουν την ΚΝΕ και τις δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών σαν αντίθετες προς τους αγώνες ή αναγκασμένες να συμμετάσχουν σε αυτούς. Σήμερα όμως (σ.σ. προχθές) έφτασαν στο "μη παρέκει" αφού σε δημοσιεύματά τους "εμφάνιζαν" την ΚΝΕ αντίθετη προς τις καταλήψεις και έκαναν χυδαίους παραλληλισμούς με τη ΝΔ και τη ΔΑΠ.

Μάλιστα ο Ρ/Σ "Βήμα FM" έφτασε στο σημείο να προσκαλέσει σε εκπομπή μέλος της ΚΝΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί εναντίον (!) των καταλήψεων! Οταν έμαθαν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, είχαν το θράσος να πουν ότι "θέλουμε να μιλήσει κάποιος που να είναι ενάντια στις καταλήψεις, οπότε δεν θα μιλήσετε!".

Η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Καλούμε τους φοιτητές και τους σπουδαστές να βγάλουν συμπέρασμα για το ρόλο τον οποίο παίζουν τα ΜΜΕ και οι μόνιμοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί φοιτητο-αστέρες τους», καταλήγει η Οργάνωση της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ