Τετάρτη 31 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αγωνία στο κατακόρυφο

Τέρμα τα... ψέματα για τους οκτώ «μονομάχους» που αγωνίζονται σήμερα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, θα γνωρίζουν σήμερα το βράδυ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι τους που θα μπουν αύριο στην κληρωτίδα της ΕΠΟ. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Αρη (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 2) και Παναθηναϊκού - Πανιωνίου (18.30 ΑΛΤΕΡ).

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ξεχάσει τα οικονομικά τους προβλήματα, αλλά θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη τους επί της Καλαμάτας με 7-1. Παράλληλα το 1-1 του πρώτου αγώνα τους δίνει το... πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Από την άλλη, στο «στρατόπεδο» των «κιτρίνων» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα δεν αφήνει περιθώρια για αποκλεισμό από το κύπελλο.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους θέλουν να... κλείσουν τα στόματα που φώναζαν μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα και ν' αποδείξουν πως το 1-0 ήταν περιστασιακό γεγονός. Αντίθετα, οι Νεοσμυρνιώτες αναζητούν επιβεβαίωση μέσα από μια σημαντική επιτυχία όπως η πρόκριση στους «8» σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Δύσκολη είναι η έξοδος του Ηρακλή στα Γιάννενα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ για την υπεράσπιση του 2-1 στο Καυταντζόγλειο (17.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ενώ ο Ιωνικός θέλει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα σε μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη (17.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

  • Σε θρίλερ εξελίχθηκε το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ του Αιγάλεω και του Απόλλωνα που έληξε ισόπαλο με 1-1 αλλά με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παίρνει την πρόκριση, καθώς στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0. Η ομάδα του «Σίτυ» προηγήθηκε με 1-0 στο 35' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόγιογλου, όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπεκιάρης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ