Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Ειδικά σχολεία σε ακατάλληλα κτίρια

Για άλλη μια χρονιά τα Ειδικά σχολεία της Ορεστιάδας, νηπιαγωγεία, δημοτικό και γυμνάσιο, θα υποδεχτούν τους μαθητές με τα ιδιαίτερα προβλήματα, σε ακατάλληλα κτίρια. Είκοσι και πλέον χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με την ανάλγητη πολιτική τους κοροϊδεύουν, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς όλο αναζητούν οικόπεδο για να δημιουργήσουν σύγχρονες υποδομές και όλο δε βρίσκουν.

Τις μεγάλες ευθύνες των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Τοπικής Διοίκησης, στο Δήμο Ορεστιάδας, στην πρώην νομαρχία Εβρου και στην Περιφέρεια, σημειώνει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ορεστιάδας. «Αποπροσανατολίζουν και καλλιεργούν αυταπάτες, παίζουν την "κολοκυθιά" από "χωρίον εις χωρίον" για να βρουν οικόπεδο εδώ και 20 χρόνια. Στην ουσία αποδέχονται και στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεών τους, ποτέ δε διεκδίκησαν δυναμικά την ανέγερση ενός σύγχρονου Ειδικού Σχολείου στην Ορεστιάδα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

Σημειώνει ότι μονόδρομος για την εξασφάλιση πρώτα και κύρια του κατάλληλου οικοπέδου και στη συνέχεια της χρηματοδότησης, για να ξεκινήσει άμεσα η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου στην Ορεστιάδα, αποτελεί η ανάπτυξη αγώνων από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Αυτό το μήνυμα θα μεταφέρει και σήμερα, στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στα Ειδικά Σχολεία, για να συζητήσει με εκπαιδευτικούς και γονείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ