Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΡΗΤΙΝΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κινητοποίηση έξω από το Γενικό Λογιστήριο

Με συγκέντρωση έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους οι ρετσινοσυλλέκτες της Εύβοιας κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, στις επιμέρους «εξειδικεύσεις» που έχουν να κάνουν με την πολιτική αφανισμού του δικού τους κλάδου, με τις τρανταχτές μειώσεις πάνω στο ήδη κουτσουρεμένο επίδομα από τον κρατικό προϋπολογισμό, με τις κυβερνητικές βλέψεις για την εξαίρεση από τα λίστα με τα ΒΑΕ.

Το «παρών» στη χτεσινή κινητοποίηση έδωσε ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Εκεί βρέθηκαν και εκπρόσωποι ταξικών σωματείων και του ΠΑΜΕ. Στο πλευρό τους και η ΠΑΣΥ, ο εκπρόσωπος της οποίας Στ. Λιαγκάκης τόνισε ότι η κατεύθυνση του αγώνα είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής, και αυτό γιατί με «φτιασιδώματα δεν λύνονται τα προβλήματα».

«Διεκδικούμε το 100% των χρημάτων που μας οφείλουν, όχι άλλη ανεργία», έγραφαν στο πανό τους οι ρητινοσυλλέκτες της Εύβοιας που συναντήθηκαν χτες με εκπρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου τους ...παρέπεμψε στο «αρμόδιο» υπουργείο Περιβάλλοντος, με γενικόλογες αναφορές ότι θα «εξετάσουν» το ζήτημα, αν και στα λόγια παραδέχονται το γεγονός ότι το χορηγούμενο επίδομα είναι «ευτελές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ