Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
Συνεχίζουν συντονισμένα τον αγώνα

Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς και φορείς του Δημοσίου (ΟΣΚ, ΙΓΜΕ, ΕΙΝ, ΠΟΘΑ, ΟΔΔΥ, ΕΟΜΜΕΧ, ΕΘΙΑΓΕ, ΟΠΕΓΕΠ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΗΔΙΚΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ κ.ά.) που καταργούνται ή συρρικνώνονται και το προσωπικό σε αυτούς οδηγείται άμεσα στην απόλυση ή έμμεσα, μέσω της εργασιακής εφεδρείας. Οπως αποφασίστηκε σε χτεσινή σύσκεψη του Συντονιστικού Ομοσπονδιών και Σωματείων του χώρου προχωρούν την ερχόμενη βδομάδα σε πολύμορφες κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να αποσταλούν από διοικήσεις λίστες με ονόματα εργαζομένων που προωθούνται για εφεδρεία, να γίνουν συνελεύσεις - συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας και 3ωρες συμβολικές καταλήψεις στα γραφεία οργανισμών και φορέων. Σε παρόμοια αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση θα βρίσκονται και τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ την Τρίτη το Συντονιστικό θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. θα διοργανωθεί συλλαλητήριο με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς την πλατεία Συντάγματος όπου θα γίνει συναυλία διαμαρτυρίας. Ταυτόχρονα, επανέλαβαν ότι και το κάθε σωματείο αποφασίζει και προχωράει και με δικές του αγωνιστικές κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ