Σάββατο 8 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 7 - 7
Μοιράστηκαν τα πάντα

Γκολ, βαθμούς και θέαμα μοιράστηκαν χτες Παναθηναϊκός και Βουλιαγμένη, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι, 7-7, στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά δίνοντας περισσότερο βάρος στην άμυνα. Οι «πράσινοι» κατάφεραν στην τρίτη περίοδο να προηγηθούν με 2 γκολ διαφορά (6-4) αλλά στο τελευταίο εννιάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν. Τα εννιάλεπτα του αγώνα ήταν: 2-2, 1-2, 3-0, 1-3. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: Απανασένκο 3, Κονστάντα 2, Παπαναστασίου 1, Λοράντος 1. Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι: Σάντα 4, Αφρουδάκης 2, Τσίκλας 1.

Η 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών ολοκληρώνεται σήμερα, με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι να γίνεται στην Πάτρα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γλυφάδα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, λόγω της γνωστής τιμωρίας του για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον περσινό τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την αγχώδη νίκη τους επί του Εθνικού, την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, ενώ η Γλυφάδα από την πλευρά της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι πρωταθλητές θα αγωνιστούν μακριά από τη φυσική τους έδρα.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα: Ολυμπιακός - Γλυφάδα (κολυμβ. Πάτρας, 14.30, Ηλιάδης - Μαθιουδάκης), Χανιά - Χαλκίδα (κολ. Χανίων, 18.30, Σταυρίδης - Νάκος), Ηλυσιακός - Εθνικός (γηπ. Ηλύσιο, 19.00, Βασιλείου - Σκαλοχωρίτης), Αρης Θεσσαλονίκης - Πάτρα (κολ. Ποσειδώνιο, 19.00, Βασιλείου - Σκαλοχωρίτης), Χίος - Παλαιό Φάληρο (κολ. Ιωνικό, 20.00, Αργυρός - Σταυρόπουλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ