Σάββατο 8 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πάει και αυτός...

Απολύθηκε ο Τουμπάκοβιτς. Με Καραγκιοζόπουλο σήμερα εναντίον του Απόλλωνα

Η... ώρα του αποχωρισμού ήρθε νωρίτερα απ' ό,τι περίμενε ο Λ. Τουμπάκοβιτς
Η... ώρα του αποχωρισμού ήρθε νωρίτερα απ' ό,τι περίμενε ο Λ. Τουμπάκοβιτς
«Ο,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο...». Μόλις οκτώ μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, μετά «βαΐων και κλάδων», ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Το χρονικό του προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε χθες, με όχι και τόσο φιλικό τρόπο. Ετσι, σήμερα, χρέη πρώτου προπονητή στον αγώνα με τον Απόλλωνα θα εκτελέσει ο Καραγκιοζόπουλος, ενώ το... σαφάρι αναζήτησης νέου τεχνικού βρίσκεται σ' εξέλιξη.

Ο Σέρβος συναντήθηκε χθες με στελέχη ιδιοκτήτριας και διοίκησης. Του ζητήθηκαν εξηγήσεις και στη συνέχεια η παραίτησή του. Υποστήριξε πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, έριξε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στους ποδοσφαιριστές και αρνήθηκε ν' αποχωρήσει «οικειοθελώς» (αφού η διαφορά στο μέγεθος της αποζημίωσης είναι αρκετή). Ετσι του δόθηκε υποχρεωτική άδεια (...). Στις αρχές της εβδομάδας θα συναντηθούν οι νομικοί των δύο πλευρών σε μια προσπάθεια συμφωνίας, που αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολη. Βάσει συμβολαίου ο Τουμπάκοβιτς μπορεί να διεκδικήσει περίπου 300 εκατ. δρχ., ενώ οι «κιτρινόμαυροι» διοικούντες θέλουν να του καταβάλουν περίπου 80 εκατ. δρχ.

Επιθυμία των στελεχών της ΠΑΕ είναι τα... ηνία στον πάγκο να πάρουν οι Μανωλάς - Σαβέφσκι. Ομως ούτε χθες, ύστερα από σχετική συζήτηση, υπήρξε το «Ναι». Το επόμενο διήμερο θα υπάρξει νέα προσπάθεια. Αν και αυτή δεν ευοδωθεί, τότε οι διοικούντες θα στραφούν σ' άλλες κατευθύνσεις. Ονόματα, όπως αναμενόταν, έχουν «κυκλοφορήσει» πολλά. Στην κορυφή της λίστας φέρονται αυτά των Ραβούση, Μαντζουράκη. Κάποιοι όμως ισχυρίζονται ότι δεν αποκλείεται η περίπτωση του (πρώην τεχνικού στη Ρεάλ) Τζον Τόσακ.

  • Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές η διοικητική ηγεσία βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι παίχτες, με σκοπό μιλήσουν για τις εξελίξεις και το μέλλον.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ