Τρίτη 25 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Καταγγέλλει το χτύπημα των παρακρατικών

Η ΕΕΔΥΕ εκφράζοντας τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του οικοδόμου συναγωνιστή Δημήτρη Κοτζαρίδη, «καταγγέλλει το δολοφονικό χτύπημα παρακρατικών προβοκατόρων, των γνωστών - "αγνώστων" κουκουλοφόρων, που για μια ακόμα φορά επιτέθηκαν με απάνθρωπο μένος ενάντια στο οργανωμένο εργατικό - ταξικό κίνημα (...) με στόχο να κάψουν τους πάντες, να διαλύσουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση του ΠΑΜΕ. Δεν το πέτυχαν.

Αντίθετα, αυτό που πέτυχαν να διαλύσουν ήταν όποια αυταπάτη, ή αναμονή υπήρχε όχι μόνο στους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού - φιλειρηνικού κινήματος που συμπορεύονται και είναι πάντα παρόντες στους αγώνες του ΠΑΜΕ, αλλά και σε κάθε έντιμο άνθρωπο που διαδήλωνε - ίσως και για πρώτη φορά στη ζωή του - ενάντια στα μέτρα που τσακίζουν τα από χρόνια κεκτημένα δικαιώματά του και την ίδια του τη ζωή.

Οι διαδηλωτές έδωσαν την καλύτερη απάντηση στη λυσσαλέα αυτή επίθεση των τραμπούκων - προβοκατόρων κουκουλοφόρων. Συνέχισαν και συνεχίζουν τον αγώνα τους αψηφώντας εκβιασμούς και τρομοκρατία. Ακόμα πιο συσπειρωμένοι, πιο ατσαλωμένοι και έμπειροι, πιο αποφασισμένοι ν' αξιοποιήσουν τη δύναμή τους και να συνεχίσουν την πάλη τους για μια κοινωνία που θα είναι αυτοί τ' αφεντικά, με λαϊκή εξουσία και οικονομία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ