Κυριακή 11 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Ο Ανατόλι Κάρποβ στην Κρήτη

 Σήμερα το πρωί διεξάγεται ο 5ος γύρος στα Διασυλλογικά των κατηγοριών Γ`- Β` Εθνικής και Β` - Α` Τοπικής

Ο Αν. Κάρποβ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ο Κάρποβ είναι ο πλέον αγωνιστικότερος, δημιουργικός και με περισσότερες πρώτες νίκες από κάθε άλλον παγκόσμιο πρωταθλητή!
Ο Αν. Κάρποβ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ο Κάρποβ είναι ο πλέον αγωνιστικότερος, δημιουργικός και με περισσότερες πρώτες νίκες από κάθε άλλον παγκόσμιο πρωταθλητή!
Στην Ελλάδα και πάλι ο «θρύλος» του παγκόσμιου σκακιού, όπως πολύ σωστά τον χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές, ο 12ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής (1975 - 1985 και 1993-1998) Ανατόλι Εβγκ. Κάρποβ. Αυτή τη φορά - όπως μας ενημερώνει η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης - ο Κάρποβ συμμετέχει σε μια Σκακιστική Πανδαισία το Πάσχα στο Ρέθυμνο, (Ξενοδοχείο ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ 17-21 Απρίλη) και αναμένεται το σκακιστικό αυτό φεστιβάλ, να μαγνητίσει το πανελλήνιο και παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η σκακιστική γιορτή, που είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Περιφέρειας Κρήτης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, της ΤΕΔΚ και των Δήμων Ρεθύμνου και Αρκαδίου, περιλαμβάνει το Διασχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας για Δημοτικά σχολεία, ένα ανοιχτό τουρνουά γρήγορα σκακιού, τουρνουά μπλιτς και μια σειρά εκδηλώσεων με τη συμμετοχή του Ανατόλι Κάρποβ.

Επίσης ο Κάρποβ θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 20 σκακιστές, σε αγώνα «σιμουλτανέ», ενώ θα δώσει και ματς επίδειξης με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων 1999 Μαρία Κουβάτσου. Να σημειώσουμε ότι οι διοργανωτές υπόσχονται και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους φίλους του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος, γι' αυτό οι ενδιαφερόμενοι ας επικοινωνήσουν από τώρα μαζί τους, στο τηλέφωνο 0977/673981!

* Στις συναντήσεις του 3ου γύρου (28.1.2001) για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τοπικών Κατηγοριών Α` - Β` Αττικής είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: Α` Τοπική. Α.Σ. Προοπτική Κορωπίου - Σ.Π. Μενιδίου «Ο Ευκλείδης» 4-5,5 ΟΠΑ Φιλοθέης - ΓΑΣ Χολαργού 5-4,5, ΑΟ Κηφισιάς - ΑΟ Δόξα Πεύκης 5,5 - 3,5, Ε.Μ. Ασίας Ν. Ιωνίας - Σ.Ο. Αθηνών 8-4, Β` Τοπική: ΓΑΣ «Αετός» Πλ. Αττικής - ΣΜΑΟ Καισαριανής 4,5, - 5,5, ΑΟ Αετός - ΑΟ Τρεις Αστέρες 1-8, ΑΣ Πρόοδος Βουτζά - Π.Σ.Σ. Ανάκασας 7,5 - 0 (άνευ αγώνα) ΑΟΝ Ψυχικού - ΑΟ Σχολή Χατζηβέη 5-7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ