Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Ανιστόρητη απόφαση στο Δήμο Καρπενησίου

Απέκλεισαν εκπρόσωπο του ΚΚΕ από το ΔΣ του Μουσείου των Κορυσχάδων!

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) καταγγέλλει την απόφαση των δημοτικών συμβούλων/ εκπροσώπων των κομμάτων της πλουτοκρατίας - ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΣΥ - στο δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου, για αποκλεισμό από το ΔΣ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης των Κορυσχάδων εκπροσώπου του ΚΚΕ.

Οπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση - καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Καρπενησίου, οι παρατάξεις ΝΔ - ΔΗΣΥ - ΠΑΣΟΚ και οι λεγόμενοι «ανεξάρτητοι», χωρίς ίχνος ντροπής, απέκλεισαν από το ΔΣ του Μουσείου της Εθνικής Αντίστασης των Κορυσχάδων εκπρόσωπο του ΚΚΕ! Τις θέσεις (πλην της Επιτροπής Παιδείας Πρωτοβάθμιας) βασικών οργάνων διοίκησης του Δήμου και των νομικών προσώπων μοιράστηκαν οι τρεις παρατάξεις του δικομματισμού και δορυφόροι του.

Ετσι, διαπιστώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Καρπενησίου, έπεσε και το τελευταίο «φύλλο συκής» του, δήθεν, «υπερκομματικού» δημάρχου κ. Μπακογιάννη που για να θολώσει τα νερά υποκρινόταν και διέδιδε πως, τάχα, ήταν έτοιμος να προτείνει ακόμα και τον πρόεδρο του ΔΣ του Μουσείου των Κορυσχάδων στο ΚΚΕ!

Η Διοίκηση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καταγγέλλει ότι ο αποκλεισμός εκπροσώπου του ΚΚΕ από το ΔΣ του Μουσείου Κορυσχάδων του Κόμματος, το οποίο οργάνωσε, καθοδήγησε και ήταν ο αιμοδότης της Αντίστασης του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, που οργάνωσε και το Εθνικό Συμβούλιο στις Κορυσχάδες, διαστρεβλώνει την ιστορική μνήμη για να αποκρύψουν την τεράστια προσφορά του ΚΚΕ στην απελευθέρωση της χώρας.

Απαιτούμε από τον δήθεν υπερκομματικό δήμαρχο να καταλάβει ότι δεν είναι χωράφι του το Μουσείο. Απαιτούμε να ανασχηματίσει το ΔΣ με συμμετοχή εκπροσώπων και του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ