Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Καθημερινές πρωτοβουλίες

Σε ανοιχτή συνέλευση καλεί η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ιπποκράτη Λάρισας τους κατοίκους της συνοικίας, αύριο, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο 27ο Δημοτικό Σχολείο, στην αίθουσα του γυμναστηρίου. Στη συνέλευση θα συζητηθεί η οργάνωση της μαζικής άρνησης πληρωμής των χαρατσιών της κυβέρνησης, αλλά και η υπεράσπιση κάθε λαϊκής οικογένειας στην οποία θα επιχειρήσουν να κόψουν το ρεύμα ή να κάνουν κατάσχεση.

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ιπποκράτη επισημαίνει: «Η οργανωμένη αγωνιστική κινητοποίηση όλων μας, ενάντια στα χαράτσια και συνολικά σε κάθε πλευρά της αντιλαϊκής πολιτικής, επιβάλλεται σήμερα, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των οικογενειών της συνοικίας, όπως και όλες οι εργατικές και λαϊκές οικογένειες, βιώνουμε τις βαριές συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και της ολομέτωπης επίθεσης που εξαπέλυσαν εναντίον μας η κυβέρνηση, η ΕΕ, η τρόικα και το μεγάλο κεφάλαιο, προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση προς όφελος της πλουτοκρατίας. Κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον έναν άνεργο, ενώ πολλοί εργαζόμαστε ελάχιστες ώρες και ημέρες το μήνα και το μέλλον είναι ακόμα πιο άσχημο, αφού οι απολύσεις θα αυξηθούν και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, αλλά και πολλοί ΕΒΕ οδηγούνται στο κλείσιμο».

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή Θήβας πραγματοποιεί παράσταση - διαμαρτυρία στην τοπική ΔΕΗ ενάντια στα χαράτσια των εργατικών κατοικιών της περιοχής. Αντίστοιχα, συγκεντρώσεις ενάντια στα χαράτσια διοργανώνουν έξω από το κτίριο της ΔΕΗ την Πέμπτη το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή Αμφισσας και η Λαϊκή Επιτροπή Αιδηψού το πρωί της Παρασκευής.

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και Αλληλεγγύης Προσφυγικών στην Πάτρα καλεί σε λαϊκή συνέλευση με θέμα την άρνηση πληρωμών των χαρατσιών της ΔΕΗ και της Εφορίας και την οργάνωση του αγώνα, το Σάββατο 12 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του «Παμμικρασιατικού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ